Mali princ


Naša Udruga se i ove godine prijavila na "Javni natječaj za ostvarivanje prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neproftinih organizacija civilnog društva u 2024. godini", kojeg je 09.05.2024. objavila Zagrebačka županija.

Sukladno Zaključku, objavljenom 17.09.2024., Udruga je ostvarila pravo na 2.389,00€ za provedbu projekta "Mobilni tim - jednakost za sve".

U sklopu projekta će se provoditi sljedeće aktivnosti:

  1. Mobilni tim - pružanje besplatne usluge fizikalne terapije, psihosocijalne podrške i organizacije slobodnog vremena uz organiziranu podršku za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Aktivnosti su namijenjene osobama s najtežim vrstama invaliditeta te se provode u njihovim domovima
  2. Izlet - organizacija edukativnog izleta u Podgarić kako bi se sve aktivnosti koje Udruga pruža ravnopravno omogućile svim korisnicima. Izlet je primarno namijenjen osobama s najtežim vrstama invaliditeta
  3. Asistivna tehnologija - nabavka licencije za DialoQ Talk software radi omogućavanja provedbe aktivnosti slobodnog vremena uz organiziranu podršku za osobe s poteškoćama komunikacije.

Razdoblje provedbe projekta: 01.06.2024.-31.05.2025.

Zahvaljujemo Zagrebačkoj županiji na još jednom odobrenom projektu!

Facebook podijeli